Status på klub-PC

Den computer, som vi har i klubhuset, har været tynget af problemer i denne sæson. Først røg en strømforsyning, dernæst en harddisk. Og endelig var et kabel blevet ødelagt i forbindelse med udskiftning af nogle brædder på bagsiden af klubhuset.

Nu er maskinen så rent fysisk oppe og køre igen, men så fik vi problemer med selve den software, som skal køre for at give medlemmerne mulighed for at booke fra klubhuset. Det har nu været nede et par gange hen over de sidste par dage, men jeg har snakket med Globus Data i dag, og de har deaktiveret nogle natlige funktioner, som gjorde, at den gik ned.

Så vi håber at den nu kan holde sig selv i luften i bare nogle dage af gangen nu. :-)

Nikolaj

 

Medlemskab og banebooking

Priser og information

Information

- til nye tennisspillere

Hvis du har problemer med hjemmesiden eller spørgsmål/kommentarer er du velkommen til at skrive til [email protected]