Online betaling og status på hjemmesiden

Karlslunde Tennisklub har fra i dag - som måske den første tennisklub i regionen - givet nye og eksisterende medlemmer mulighed for at tilmelde sig og betale sit kontigent online - direkte fra hjemmesiden. 

Det selvudnævnte IT- og teknikudvalg bestående af kasserer Tom Williams og sekretær Nikolaj Have har hen over de sidste 7-8 måneder lagt mere end 200 aften- og weekendtimer i at få moderniseret hjemmesiden, lavet onlinebetaling og - ikke mindst - fået samling på og ryddet op i alle vores medlemsinformationerne.

Og netop sidstnævnte har været det helt primære mål ved at udvikle vores hjemmeside: At mindske det administrative arbejde ved registrering af indbetalinger fra nye og tidligere medlemmer. At vi sekundært får en bedre hjemmeside og virker en anelse mere fremme i skoene, er jo bare et plus.

Vi er nu kommet det første stykke vej, men er langt fra færdige endnu.

Næste opgave går ud på at få banebookingen integreret til betalingssystemet. Som det er nu, er banebookingen et eksternt system hos Globus Data, så reelt er der ikke nogen kobling mellem en online betaling og det at brugeren kan booke baner online. Dette sker stadigt manuelt. Optimalt skal man kunne booke tennisbaner umiddelbart efter at man har tilmeldt sig og betalt sit kontigent. Af samme grund er der ikke lavet login på www.karlslundetennis.dk, da dette først vil give mening, når de to systemer er integreret.

Derudover skal der arbejdes mere med de sider, som præsenterer klubben og som skal "sælge" os til potentielle nye medlemmer. Vi skal have billeder og tekster omkring, hvordan klubben fungerer og hvad der sker af aktiviteter. Og vi skal have meget mere fokus på ungdommen og juniorspillere. Jo mere levende og dynamisk, vi kan præsentere os via hjemmesiden, jo bedre er vi stillet i forhold til de konkurrerende sportsaktiviteter, som de unge har i dag. Et online forum kunne ligeledes være en mulighed for at skabe mere liv og fokus på hjemmesiden.

Alt i alt er der nok at tage fat på, og vi glæder os til at se hjemmesiden udvikle sig i resten af sæsonen og ind i 2009.

Som altid vil vi gerne have input og forslag til, hvordan vi kan gøre hjemmesiden bedre. Skriv derfor fluks til [email protected] hvis du har kommentarer eller nogle gode idéer.

Til sidst vil Tom og jeg gerne sende en hilsen til de få medlemmer, som i løbet af sæsonen har ringet og skældt os ud, fordi tingene ikke har fungeret; fordi online betalingen ikke har været klar til tiden og fordi klubcomputeren ikke har virket fra sæsonens første dag. Vi bliver selvfølgelig kede af, når vores indsats ikke bliver påskønnet, men samtidig ved vi, at teknisk uvidenhed og manglende indsigt i de arbejdsbyrder, vi har påtaget os, er årsagen til at vi har måtte lægge ører til dette. Og information af denne slags kan forhåbentlig lægge en dæmper herpå. Lad os håbe det.

Vi ses på banerne!

De bedste hilsner

På vegne af bestyrelsen,
Tom og Nikolaj

 

 

Medlemskab og banebooking

Priser og information

Information

- til nye tennisspillere

Hvis du har problemer med hjemmesiden eller spørgsmål/kommentarer er du velkommen til at skrive til [email protected]