Status på ny og gammel hal

Vi kan ikke give en endelig dato for nedtagning af den gamle hal, men arbejder på at få entrepenøren til at komme igang med nedtagningen.

Den nye hal mangler stadig nogle småjusteringer og åbnes først efter den gamle hal er nedtaget. Det betyder, at tidligere udleveret adgangskoder, som kunne indtastes ved indgangen til hallen, ikke er aktive mere.

I forbindelse med nyt medlemsskab betaler alle for en adgangsbrik, som tidligere meddelt. Desværre har sygdom medført at brik-programmeringen er blevet forsinket, men vi forventer det vil ske i løbet af maj måned.

Med hensyn til etablering af en ny udendørs græsbane, er der 2 ting der skal falde på plads:

1. Den gamle hal skal først nedlægges
2. Etablering af en ny græsbane er meget omkostningstung, men der arbejdes på at få en financiering på plads. Det betyder, at der godt kan gå et stykke tid, inden vi kan give en endelig etableringsdato.

Medlemskab og banebooking

Priser og information

Information

- til nye tennisspillere

Hvis du har problemer med hjemmesiden eller spørgsmål/kommentarer er du velkommen til at skrive til [email protected]